Besplatna isporuka tonera u Srbiji

Poštovani,

u želji da ispunimo našu viziju da budemo najpovoljniji i najpouzdaniji dobavljač robe iz naše ponude na tržištu Srbije, 01.01.2021. godine doneli smo odluku da za sve porudžbine koje prelaze iznos od 1.800,00 dinara sa PDV-om uvedemo uslugu BESPLATNA ISPORUKA TONERA na teritoriji Republike Srbije, počevši od 01.01.2021. godine.

Nažalost, usled izmena cena kod naših partnera koji dostavljaju robu, prinuđeni smo da minimalni iznos porudžbine, počevši od 01.10.2022. godine povećamo na 3.000,00 dinara sa PDV-om.

Od 11.01.2024. minimalni iznos porudžbine koji se kvalifikuje za besplatnu dostavu moramo da podignemo na 3.500,00 dinara zbog porasta svih troškova.

Nadam se da će naša odluka naići na razumevanje kod Vas, sa obzirom da i dalje ostajemo najpovoljniji i jedan od retkih dobavljača kompatibilnih tonera koji takvu povoljnost nudi.

Besplatna isporuka tonera

Pošiljke su dobro upakovane i sav potrošni materijal je, naravno, u originalnoj ambalaži pa tek onda u zaštitnom pakovanju.

Ukoliko ste kupili za preduzeće po predračunu, paket će sadržati i fiskalizovani račun radi pravilnog knjiženja.

Ukoliko primetite da je paket (ili toner) otvoren ili na bilo koji način oštećen, molim Vas da nam se javite. To možete uraditi preko sajta ili telefonom 065/3232523, Viber, SMS, WhatsApp, Facebook Mesenger.

Jedini trošak koji možete da imate jeste 45 dinara koje plaćate u slučaju da plaćate pouzećem. Uračunat je u iznos koji se vidi na porudžbenici i plaća se direktno kuriru. Nije tehnički moguće da mi taj trošak platimo umesto Vas.

Naša preferirana brza pošta za besplatnu isporuku tonera je Post Express. Oko toga se možemo dogovarati. Znamo da se u svakom gradu menja situacija i da ima oscilacija u kvalitetu rada poslovnica i kurira.

Besplatno slanje se ne odnosi jedino na pakete koje šaljemo kao povraćaj pogrešno naručene robe ili ako do nje nije došlo našom greškom. Reklamacije na kompatibilne tonere su retke tako da i taj trošak prihvatamo ukoliko se desi.

Prilažemo link prema cenovniku Post Express da bi se orijentaciono informisali o cenama.

http://www.postexpress.rs/struktura/lat/cenovnik/cenovnik-unutrasnji-saobracaj.asp