Besplatna isporuka tonera u Srbiji

Poštovani,

doneli smo odluku da za sve porudžbine koje prelaze iznos od 1.800,00 dinara sa PDV-om uvedemo uslugu BESPLATNE ISPORUKE TONERA na teritoriji Republike Srbije, počevši od 01.01.2021. godine.

Pošiljke su dobro upakovane i sav potrošni materijal je, naravno, u originalnoj ambalaži pa tek onda u zaštitnom pakovanju.

Ukoliko ste kupili za preduzeće po predračunu, paket će sadržati i Maloprodajni račun sa fiskalnim računom radi pravilnog knjiženja.

laser-toner-besplatna-isporukaUkoliko primetite da je paket (ili toner) otvoren ili na bilo koji način oštećen, molim Vas da nam se javite, bilo preko sajta bilo telefonom 065/3232523, Viber, SMS, WhatsApp, Facebook Mesenger…

Jedini trošak koji možete da imate jeste 45 dinara koje plaćate u slučaju da plaćate pouzećem (uračunat je u iznos koji se vidi na porudžbenici) i plaća se direktno kuriru. Nije tehnički moguće da mi taj trošak platimo umesto Vas.

Naša preferirana brza pošta je Post Express, mada se oko toga možemo dogovarati. Znamo da se u svakom gradu menja situacija i da ima oscilacija u kvalitetu rada poslovnica i kurira.

Besplatno slanje se ne odnosi jedino na pakete koje šaljemo kao povraćaj pogrešno naručene robe. Reklamacije su retke tako da i taj trošak prihvatamo ukoliko se desi.

Prilažemo link prema cenovniku Post Express da bi se orijentaciono informisali o cenamaČ

http://www.postexpress.rs/struktura/lat/cenovnik/cenovnik-unutrasnji-saobracaj.asp