Objavljeno dana Ostavite komentar

Koji jeftin štampač kupiti na osnovu cena i kapaciteta tonera

Cena originalnih (OEM) tonera i kompatibilnih tonera

Ažurirano juna 2021. Ako se ovih dana nađete u prodavnici štampača sa namerom da kupite jedan – srećno! Nećete imati lak posao čak i pod uslovom da već znate šta vam treba. Pretpostavka je da kupujete jeftin laserski štampač/multifunkcijski za kuću/manju kancelariju i pokušavate da saznate koliko će Vas koštati svaka strana. Ako je tako – čitate pravi tekst.

Cene i ponudu štampača preuzete su iz jedne od mnogih internet prodavnica na tržištu Srbije. Ostale prodavnice imaju slične cene štampača koje variraju par procenata ali to zaista i nije bilo bitno za ovu temu. Ukoliko vas interesuje, javite se porukom pa ćemo vas uputiti gde da potražite. Cena kompatibilnih tonera preuzeta je iz našeg cenovnikaCena tonera za novije modele trpi česte promene, pa uzmite u obzir da će računica važiti narednih meseci, najviše do izlaska novih modela.

Ponuda laserskih štampača i multifunkcijskih nikada nije bila veća

Samo HP ima u ponudi tri različita modela jeftinih štampača koji svi izgledaju slično: M102a, 107A i M15a.  Treba da znate da se u sva tri slučaja radi o HP laserskim štampačima ali sa različitim tehničkim rešenjima odeljka za prah i prenos slike na papir. Neka od rešenje su “preslikani” Samsung štampači što i nije čudo jer je HP preuzeo njihovu distribuciju i rebrendirao ih kao svoje. Ostali proizvođači imaju manje modela ali nije manja zbrka.

POZOVITE TELEFONOM ILI POŠALJITE PORUKU REZERVIŠITE TONERE NA VREME TONERI VEĆEG KAPACITETA
065 3232523 Ako često nema Vašeg tonera na tržištu, mi ćemo čuvati za Vas Ako tražite tonere većeg kapaciteta pozovite nas za preporuku

Kupite model štampača čiji je toner uvek i lako dostupan

Cena tonera i štampe govori dosta i ostavljamo da sami izaberete a iskustvo dodaje da kod jeftinih štampača ne možete imati skupu popravku. Održavanje laserskih štampača je minimalno, tako da ni to neće biti veliki trošak. Cenu servisa ovih modela možete saznati u vašem lokalnom servisu (npr. u servis štampača u Leskovcu).

Ako vam je ovo jedini štampač, koji u isto vreme koristite i kao skener odnosno kopir aparat, može se lako desiti da ostanete bez tonera “baš kad najviše treba”. Zato je najbolja preporuka koju vam možemo dati: kupite štampač čiji su toneri lako i brzo dostupni.

Cenatonera.rs

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *