BRZA PRETRAGA – Toneri za laserske štampače i multifunkcijske

 


PROIZVOĐAČI:

Toneri za laserske štampače i multifunkcijske

BESPLATNA ISPORUKA

Porudžbine preko 3.000 dinara se dostavljaju o našem trošku.

Nudimo i mogućnost da Vam mesečno, nedeljno, tromesečno isporučujemo toner koji Vam treba na lokaciju koju odredite (poslovnice, udaljene prodavnice). Takođe, možemo da iz iste porudžbine pošaljemo tonere na različite adrese uz Vašu napomenu.

Kvalitet tonera za štampače

Svi toneri za laserske štampače i multifunkcijske iz naše ponude su potpuno novi, proizvedeni u fabrikama koje nisu proizvođači štampača i često se nazivaju „zamenski“, „for-use“ ili „kompatibilni“. Zadovoljavaju standarde kvaliteta ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, STMC, ISO 19752, ISO 19798, MSDS i ekološke standarde koji su propisani Evropskim zakonima – RoHS, REACH, CE.

REKLAMACIJE

Ukoliko iz bilo kog razloga niste zadovoljni proizvodom u roku od 14 dana od dana prijema robe možete vratiti proizvod. Na strani za reklamacije možete preuzeti Obrazac za odustanak. Ako planirate da kupite štampač i pitate se koliki bi bili troškovi štampe, slobodno nam se obratite za savet porukom na ovom linku.

Cenovnik: Toneri za laserske štampače i multifunkcijske

U sve navedene cene tonera za laserske štampače i multifunkcijske je uračunat PDV. Oznake proizvođača originalnih toner kaseta, kertridža i traka korišćene su radi opisa i identifikacije proizvoda i zadržavaju sva prava svoje robne marke.

Pomoć pri odabiru

Ukoliko i dalje niste sigurni da li toner, kertridž, mastilo ili traka odgovaraju štampaču, najbolje je da nas pozovete i rešićemo nedoumicu?

Uputstvo za instalaciju tonera

Pratite sledeći link za kratko univerzalno uputstvo za instalaciju tonera. Kompletnu ponudu možete pretražiti na sledećem linku: KOMPLETNA BRZA PRETRAGA