Isporuka tonera gde je Vama potrebno

Poštovani,

u skladu sa Vašim potrebama nudimo da se isporuka tonera za štampače dostave na drugu ili više različitih lokacija a plaćanje i poručivanje sa jednog mesta.

Za svaku porudžbinu možemo se dogovoriti i o načinu i količini i troškovima. 

Cena isporuka tonera za štampače

laser-kopir-toner-stampac-cena-srbijaIsporuka tonera za štampače preko 3.000,00 dinara sa PDV-om je besplatna a za manje porudžbine važi cenovnik brze pošte Post Express. Sarađujemo i sa drugim službama ako želite drugom brzom poštom.

Cena tonera istaknuta na sajtu podrazumeva uračunat PDV.

U opisu i nazivu proizvoda naznačeno je da li se radi o kompatibilnom toneru za štampač ili originalnom. Svi toneri koji se nalaze u ponudi su kompletno novi, bez obzira da li je u pitanju kompatibilni toner za štampač (for-use toner, zamenski toner) ili originalnom toneru.

Oznake proizvođača originalnih toner kaseta, ketridža i traka korišćene su radi opisa i identifikacije proizvoda i zadržavaju sva prava svoje robne marke. Ukoliko i dalje niste sigurni da li toner, kertridž ili traka odgovaraju štampaču, najbolje je da nas pozovete i rešićemo nedoumicu?

Budite slobodni da pišete u svako doba,

Pozdrav, Cenatonera.rs

POZOVITE TELEFONOM ILI POŠALJITE PORUKU REZERVIŠITE TONERE NA VREME TONERI VEĆEG KAPACITETA
065 32-32-523 Ako često nema Vašeg tonera na tržištu, mi ćemo čuvati za Vas Ako tražite tonere većeg kapaciteta pozovite nas za preporuku