Ko smo mi?

Poštovani,

skoro trideset godina rada sa kompjuterima a samim tim i štampačima daje nam za pravo da možemo da kažemo da smo stručnjaci u ovom polju. Poslujemo odgovorno i efikasno i zato i imamo uspeha u poslu koji radimo i veliki broj uspešnih primera.

Kao i u svakom poslu, to stečeno iskustvo daje nam veliku prednost u brzini otkrivanja i rešavanja problema kad nešto krene naopako.

Iako se nekada nije tako očekivalo, štampači su prisutni u skoro svakom prostoru i veoma dostupni. Potreba za štampom i dalje raste, kao i potreba da se brine o prirodnim resursima. Bez obzira kakav je štampač u pitanju, on koristi papir za štampu i mastilo ili prah. Zato je odgovorno štampati manje i koristiti racionalno uređaje.

Naravno, i zbog para.

Kada štampač pravilno radi, štedimo i vreme i papir i toner a samim tim i novac.

Šta zapravo nudimo?

Hiljadama naših klijenata pomažemo da uštede i što bolje iskoriste svoje uređaje. Odabir pravog tonera od pouzdanog proizvođača je dugoročno veoma važan faktor. Dobar toner neće ostavljati tragove ni na papiru niti se prosipati u štampač niti ostajati na valjcima i drugim delovima štampača.
Mi to znamo da uradimo jer smo od prvih punjenja do najmodernijeg praha i mastila i sada 3D štampe uvek bili na vrhu talasa novina.

Koji toner?

Kod kupovina tonera se postavlja pitanje: Originalni, zamenski (kompatibilni) ili reciklirani toner?
Mi nudimo da Vam naši stručnjaci preporuče pouzdanu i povoljniju alternativu originalnom toneru i da tako izbegnete opasnosti korišćenja loše napravljenih ili recikliranih tonera i uštedite.

Kako?

Očekujemo da nas pozovete i iskoristite priliku da Vi dobijete besplatan savet a mi novog klijenta i saradnika. Tako smo i do sada radili – nema potrebe da to menjamo iako nam je žao što sve manje stvarno i viđamo naše saradnike.

Do viđenja ili slušanja, pozdravlja Vas ekipa prodavnice Cenatonera.rs.