Opšti uslovi kupovine

Posetom ili kupovinom na web prodavnici Cenatonera.rs prihvatate Uslove korišćenja koji su navedeni u daljem tekstu. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se pravilima koja primenjujemo. Cenatonera.rs zadržava pravo da bez prethodnog obaveštavanja vrši izmene i dopune Uslova korišćenja.

Zaštita privatnosti

U ime web prodavnice Cenatonera.rs obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših poslovnih partnera. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Sajt Cenatonera.rs ne omogućava kreiranje naloga ili registraciju a prilikom poručivanja svi naši kupci imaju mogućnost da se izjasne o prijemu reklamnih poruka na email adresu koju su prijavili tokom poručivanja.

Podaci o kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo radi obavljanja poslovanja. Svi naši zaposleni odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Intelektualna svojina

Ceo sadržaj prikazan na našem sajtu kao što su stranice, tekstovi, opisi fotografije su vlasništvo naše web prodavnice Cenatonera.rs i ne mogu se koristiti bez naše prethodne saglasnosti. Ukoliko za sadržaj koji se nalazi na našem sajtu smatrate da je vaš i da je zloupotrebljen, molimo vas da nas kontaktirate. Sve informacije dostupne na internet stranama isključivo su informativnog karaktera, ne smeju se koristiti u komercijalne svrhe niti distribuirati trećim licima.

Korisnički nalog

Sajt Cenatonera.rs ne omogućava kreiranje naloga. Lične podatke koje ste naveli prilikom poručivanja radi dostave proizvoda i uspostavljanja poslovnog kontakta i Cenatonera.rs ne koristi u druge svrhe ili ih dostavlja trećim licima.

Lažno predstavljanje i navođenje tuđe email adrese nije dozvoljena na Cenatonera.rs . Protiv takvih aktivnosti naša firma može pokrenuti odgovarajući zakonski postupak.

Opis proizvoda

Cenatonera.rs se trudi da sve proizvode opiše što je tačnije moguće. Ipak, ne možemo garantovati da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda u potpunosti tačni, kompletni, pouzdani i bez grešaka. Slike su ulistracije, a u nekim slučajevima korišćene su OEM (originali) slike zbog lakšeg prepoznavanja proizvoda.

Cene proizvoda

 Sve cene su iskazane u srpskim dinarima (RSD) sa PDV (crveno označeno). Sve cene su krajnje maloprodajne cene sa uračunatim PDV-om.

Na računu koji dobijate prilikom kupovine biće iskazan PDV u skladu sa zakonom kako bi mogli da knjižite trošak ukoliko Vam je to potrebno.

Naša firma zadržava pravo na izmene cena koje mogu nastati kao posledica promena na tržištu i promena kursa valuta.

Naša firma nije odgovorna za moguće greške u cenama koje su prikazane.

Ažuriranje podataka na sajtu

Ažuriranje sajta vrši se više puta u toku dana, ali nažalost i pored toga nismo u mogućnosti da u potpunosti garantujemo tačnost stanja lagera i opisa proizvoda.

Uslovi kupovine na web prodavnici Cenatonera.rs

Cenatonera.rs je web prodavnica koja posluje u skladu sa Zakonom o elektronskoj trgovini i svim ostalim važećim zakonima i propisima u Republici Srbiji.

Garancija i reklamacija

Sa naručivanjem i preuzimanjem proizvoda kupac se obavezuje da prihvati naše uslove reklamacije i garancije, koja se nalaze pod tačkom Garancije i reklamacije. Naglašavamo, da svi proizvodi koji se vraćaju moraju biti u originalnoj ambalaži, neoštećeni. Po zakonu o zaštiti potrošača svi troškovi povrata robe padaju na teret Kupca.

Ostalo

Sve OEM robne marke, tipovi koja su naznačena na našem web sajtu su vlasništvo njihovih vlasnika i korišćeni su isključivo zbog lakšeg identifikacije proizvoda.