BRZA PRETRAGA – Toneri za fotokopir aparate

 

 


PROIZVOĐAČI:

 

BESPLATNA ISPORUKA ISPORUKA NA RAZLIČITE ADRESE UPLATITE PO PREDRAČUNU
Za porudžbine iznad 3,000 dinara.
Šaljemo predračun u najkraćem roku. 065 3232523
Jednu porudžbinu možemo da podelimo na više manjih Brzo evidentiranje uplate i isporuka na adresu

 

Cena tonera za fotokopir aparate

BESPLATNA ISPORUKA

Cena tonera za fotokopir aparate. Porudžbine preko 3.000 dinara se dostavljaju o našem trošku.
Takođe, bilo koji komplet tonera za kolor štampače isporučujemo o našem trošku.
Nudimo i mogućnost da Vam mesečno, nedeljno, tromesečno isporučujemo toner koji Vam treba na lokaciju koju odredite (poslovnice, udaljene prodavnice).
Takođe, možemo da iz iste porudžbine pošaljemo tonere na različite adrese uz Vašu napomenu.
Cena tonera za fotokopir aparate podrazumeva da su toneri potpuno novi, proizvedeni u fabrikama koje nisu proizvođači štampača i često se nazivaju „for-use toneri“, “zamenski toneri” i „kompatibilni toneri“.
Zadovoljavaju standarde kvaliteta ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, STMC, ISO 19752, ISO 19798, MSDS i ekološke standarde koji su propisani Evropskim zakonima – RoHS, REACH, CE.

REKLAMACIJE

Ukoliko iz bilo kog razloga niste zadovoljni proizvodom u roku od 14 dana od dana prijema robe možete vratiti proizvod. Na strani za reklamacije možete preuzeti Obrazac za odustanak.

Ako planirate da kupite štampač i pitate se koliki bi bili troškovi štampe, slobodno nam se obratite za savet porukom na ovom linku.

Cena tonera za fotokopir aparate podrazumeva uračunat PDV. Oznake proizvođača originalnih toner kaseta, ketridža i traka korišćene su radi opisa i identifikacije proizvoda i zadržavaju sva prava svoje robne marke. Ukoliko i dalje niste sigurni da li toner, kertridž ili traka odgovaraju štampaču, najbolje je da nas pozovete i rešićemo nedoumicu?

Kompletnu ponudu možete pretražiti na sledećem linku: KOMPLETNA BRZA PRETRAGA